home

Agenda

Balansdag

Hoe sta je ervoor? Tijdens de balansdag maak je je eigen balans op door een integrale  vitaliteitscheck. Je krijgt inzicht hoe het met je is op fysiek vlak (beweging, voeding, slaap en ontspanning), mentale kracht, emotioneel vlak (relaties en communicatie), zingeving (wie ben ik en wat wil ik diep van binnenuit).

 

Je gaat ontdekken hoe deze onderdelen elkaar beïnvloeden en je gaat een top 3 samenstellen waarmee je op de balansdag aan de slag gaat.

 

Het is een actieve dag met praktische oefeningen. Je krijgt concrete handvatten mee naar huis, zodat je vervolgstappen kunt nemen voor een betere balans, meer energie en vitaliteit.

 

Voor werkgevers:

De balansdag is een actieve afwisselende dag voor groepen medewerkers (max 12). Deze dag kan ingezet worden als een eerste bewustwording van de eigen vitaliteit en de eigen verantwoordelijkheid hierin, maar ook als aftrap voor implementatie voor gezondheid en vitaliteit in organisaties.

 

Vraag je je af of ik je kan helpen? Stuur een app naar 06-24791363. We maken een belafspraak. Geheel vrijblijvend natuurlijk!