home

Arbeid & vitaliteit

 

Mijn passie is om Nederland het vitaalste land van de wereld te maken.

 

Doe jij en je onderneming mee? 

 

Arbeidsongeschikte medewerkers krijgen superveel aandacht. Immers het is triest als mensen omvallen. Maar………. Het is dweilen met de kraan open. Er komen steeds weer nieuwe mensen bij die het niet redden en zich ziek melden.

 

Is het je al opgevallen? De mensen die omvallen worden steeds jonger. Schrikbarend veel mensen hebben klachten, pijn, voelen zich niet fit, zijn futloos en moe. Vraag het maar eens na. Het zijn jonglerende medewerkers, die alle ballen in de lucht proberen te houden.

 

Helaas zijn velen zich er niet van bewust. Ze vinden hun leven normaal. ‘het is nu eenmaal zo’, ik weet niet anders’ ‘ik ben gewoon altijd moe’, ‘ ik moet nog even volhouden’, ‘ik laat me niet kennen’.  

 

Ze zijn aan het overleven. Geen energie meer. Gevolg niet meer sporten of bewegen, gemaksvoeding, teveel voeding, geen leuke dingen meer doen. En uiteindelijk…… (chronisch) ziek.

 

Ik spreek uit ervaring. Jaren ben ik re-integratiemanager geweest. Veel arbeidsongeschikte  mensen gesproken. Ze zijn niet ‘zomaar’  ziek geworden. Aan ziekte ging altijd een ellendige periode vooraf.

 

Periodes van superslechte zelfzorg door hectiek, onrust, stress, zorgen maken, ‘moeten’, niet werken vanuit het hart, ontevredenheid, angst, boosheid, verdriet, paniek, hersenspinsels, piekeren, slecht slapen.

 

Uiteraard heeft elk mens een eigen verantwoordelijkheid. Alleen het werkt niet! Mensen komen pas in actie als de ziekte al is opgetreden. En veel werkgevers ook.

 

Waarom geen extra energie en aandacht aan de werkende medewerkers? Een grote opgave? Begin met bewustwording. Maak een ieder bewust dat hij/zij een hartstikke belangrijke taak heeft te doen. Gezond, fit en vitaal te blijven.

 

Lastig? Ik heb voor jou een praktisch hulpmiddel. Een leefstijl - & voedingsanalyse met een lichaamsmeting. Deze tool bestaat uit een vragenlijst en een gesprek van 1,5 uur met een geheel op maat gesneden persoonlijk advies.

 

Is dat geen mooi praktisch, nuttig en zinvol cadeau voor jouw mensen én voor jezelf. Jij wilt toch het liefst werken met fitte, vitale mensen die moeiteloos hun werk doen?  Is het niet geweldig als het mensen dát zetje geeft om beter voor zich zelf te zorgen en daardoor meer energie krijgen, fitter en vitaler worden?

 

Verras jouw medewerkers en vul het kerstpakket aan met een mooie cadeaubon VITALITEIT.

 

En, zoals MARK, Academy voor leefstijl zo mooi zegt” PREVENTIEF WERKEN AAN EEN GEZONDE LEEFSTIJL IS EEN CADEAUTJE DAT JE PAS LATER UITPAKT!

 

Interesse? Stuur een app naar 06-24791363, een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vul het contactformulier in.