home

Loslaat en intuitieve coaching

 

Word je gek van je eigen gedachten? Worstel je met je emoties? Voel je je onrustig en slaap je slecht? Doet het lichaam vreemd en heb je last van onverklaarbare fysieke klachten, zoals te hoge bloeddruk en hyperventilatie?
 
 
Dat is niet nodig!
In mijn workshops gaan we aan de slag met gedachten, overtuigingen, emoties en pijn. Je wordt je bewust van de negatieve elementen in je leven. Je leert alles wat er is volledig te accepteren. Als je accepteert wat er is, kun je het loslaten. Iets wat je negeert, iets wat er niet mag zijn, kun je niet loslaten.
 

Ik vind het lastig uit te leggen, hoe ik precies te werk ga. Het is wat je echt zelf moet voelen en ervaren. Wil je graag voor een kleine bijdrage kennismaken met mijn workshops om te ervaren of het wat voor je is? Op Facebook kun je lid worden van een besloten groep Veiling-055. Regelmatig plaats ik leuke workshops. Je kunt vanaf 3 euro bieden. Klik hier voor de regels.

 

Kenmerken van de workshops:

• het vindt plaats in het HIER en NU
• je hoeft niet te praten over alles wat er in het verleden is gebeurd
• je merkt meteen effect
• je kunt het zelf leren toepassen
• je geeft jezelf een kans op minder stress en een gezonder leven

 

• het is ontspannend en bevrijdend
• je merkt dat loslaten leuker is dan vasthouden
• je ontdekt je eigen intuitie


Intuitieve aanpak
Ik gebruik heldere en praktische werkvormen. Ik laat je ter plekke ervaren wat het met je doet als je je gedachten, overtuigingen, emoties en pijn loslaat. Tijdens de workshop kijk en voel ik intuitief wat nodig is en wat ik inzet.
Door het loslaten komt innerlijke rust.Vanuit de rust komen er vaak

 intuïtieve boodschappen voorbij. Ik vind dat steeds weer bijzonder om mee te mogen maken.

 
 
Begeleiding/coaching
Heb je begeleiding nodig? Je bent van harte welkom op mijn workshops. Ik werk zowel 1-1 als in groepen. Met 1-1 sessies werk ik vanuit huis of we gaan wandelen. Kleine groepen tot maximaal 4 mensen verzorg ik vanuit huis. Voor grotere groepen overleggen we wat een passende locatie is.
 

Voorbeelden van de workshops op: zie mijn agenda.
Ik heb geleerd mijn agenda los te laten, omdat er andere mooie vragen op mijn pad komen. Ik verzorg het meeste maatwerk. 
 
 
Skype coaching
Liever coaching in de eigen veilige omgeving zonder oppasgedoe, vervoer of reistijd? Dat kan via skype (kun je gratis downloaden).

  
 Wil je maatwerk of heb je andere vragen? Neem vrijblijvende contact op!