home

Gratis 6-daagse online workshop en 2 gratis e-books

LEEF IN INNERLIJKE VRIJHEID.

 

Graag deel ik om de wereld wat gezonder te maken. We vechten en worstelen wat af in onszelf. We piekeren, malen, onderdrukken onze emoties, willen alles in de grip houden en we dan krijgen we stress, pijn en worden ziek.

 

Is dat wat je echt wilt? Nee toch! Doe er dan gewoon zelf wat aan. LEEF IN INNERLIJKE VRIJHEID

 

Ik help je graag een handje met een gratis online workshop en 2 gratis ebooks. Op naar een vrijer en gezonder leven met meer balans.

 

Gratis 6-daagse online workshop

Op zoek naar ontspanning, rust en met de stroom mee durven gaan.......?


Dat is doodeng, omdat.......


'Ik het moeilijk vind om dingen uit handen te geven. Anderen doen dingen niet goed of minder goed dan ikzelf en daardoor doe ik het liever zelf'.

'Ik er plezier in heb om alles perfect op orde te hebben. Ik kan er niet tegen als de broodzak niet is dichtgeknoopt, als de kruimels en beboterde messen nog op het aanrecht liggen. Daarom smeer ik de boterhammen liever zelf, waarna ik alles weer netjes op z'n plaats leg'.

Maar......

'Door mijn perfectionisme vergeet ik soms te genieten. Ik zie eerst de snotneus en ik heb daarna pas aandacht voor wat mijn kind me wil vertellen'.


'Als ik zit te werken, heb ik zin om 's avonds naar een theatervoorstelling te gaan. Zit ik in de schouwburg, dan denk ik aan wat ik morgen allemaal nog moet doen'. 

'Ik heb zin in vakantie, maar ben ik op de vakantiebestemming dan verveel ik me'.


Klopt het dat je eigenlijk gewoon wilt dat het gaat zoals jij wilt dat het gaat. En je bent daarom druk met de toekomst bezig. Je wilt graag alvast dingen regelen en de controle hebben

Alleen........als je de controle wilt hebben, dan heb je het gevoel dat je de controle mist. Waarom zou je anders controle willen?

We voelen ons zeker als we de controle hebben, als we alles goed begrijpen, als we de touwtjes in handen hebben. Op het werk, in relaties, met de kinderen, noem maar op.

Maar…. dan gebeurt er iets onverwachts.Je kind komt binnen met vieze schoenen, een glas wordt omgegooid, je staat onverwachts in een file, je collega heeft zich ziek gemeld, een vriend heeft je nu nodig.

Oeps......Je hebt veel energie en inspanning gestoken om het goed te laten lopen en dan gaat het mis. Dat wat je perfect had georganiseerd valt in duigen. 

Frustratie, boosheid, teleurstelling, de gedachte: ik doe het (weer) niet goed.......

Zou het niet veel fijner zijn als je de touwtjes uit handen kon geven? Om maar te zien wat er op je pad komt? 


Ontspannen zijn, rust hebben, met de stroom mee gaan....

Dat kan!

Word bewust van het verlangen om de touwtjes in handen te hebben, om het perfect te doen om de controle te hebben. Dan kun je leren hoe je dit grote intense verlangen kunt accepteren en loslaten. Het is voor velen gek. Door los te laten krijg je rust en ontspanning en daardoor echte controle!

Wil je begrijpen en snappen hoe het werkt?

Meld je dan nu aan voor de GRATIS 6-daagse online workshop ‘HOE KRIJG IK ECHTE CONTROLE!

 
Als je je aanmeldt, krijg je meteen een instructievideo en een werkboek. Verder ontvang je dagelijks een e-mail met een video en een opdracht. De opdrachten kun je maken in het werkboek. Je bepaalt zelf je eigen tempo.

De opdrachten zijn concreet, overzichtelijk, diepgaand, confronterend en effectief!

Je gaat met jezelf aan de slag. Toch kan het fijn zijn om opdrachten en ervaringen uit te wisselen. Dit kan in een besloten, veilige facebookgroep. Zo kun je elkaar helpen. 

Wil je meedoen? 
Ja, ik meld me aan voor de GRATIS 6-daagse online workshop ‘HOE KRIJG IK ECHTE CONTROLE!

 

Gratis e-books

"Gezondheid is het belangrijkste wat er is' en 'Als je maar gezond bent'. Twee opmerkingen die ik regelmatig hoor. Je kunt afwachten en hopen dat je gezond blijft. Je kunt je gezondheid ook een handje helpen.

 

Dat kan door regelmatig te bewegen en te sporten; door gezonde voeding te eten en door dingen te doen die je leuk vindt. Maar......vergeet niet het mentale aspect. Ben je een piekeraar, maak je je zorgen en heb je veel stress dan kun je toch fysieke klachten, pijn en ziekte krijgen. Leer om gedachten, gevoelens en stress te accepteren en los te laten.

 

Om je op weg te helpen heb ik 2 GRATIS e-books geschreven.

  

 

Gratis e-book: de geheimen van je lichaam

Ontdek op een eenvoudige manier waarom je last van klachten, pijn en ziekte hebt.

 

Vraag het nu gratis aan

 

 

E-book: in 4 stappen van stress naar gezondheid

 

Geef jezelf een kans om te herstellen. Leer hoe je zelf invloed kunt uitoefenen op je gezondheid. Laat je inspireren om 4 eenvoudige stappen te zetten naar een gezonder leven.


Ik kreeg klachten, ik werd ziek en mijn ziekte werd een chronische aandoening. Ik sleepte me door de dag heen. Ik was moe en uitgeput. Ik leefde naar elk rustpunt toe. Ik worstelde, maar kwam niet meer vooruit. Ik streed om door te gaan en te overleven.


Na jaren zelfonderzoek werd ik me bewust van de stress door negatieve gedachten en emoties.Stress had mijn lijf beschadigd en ziek gemaakt. Pas toen ik me dat realiseerde en het volledig accepteerde, kon ik mijn gedachten, emoties en de stress loslaten en werd ik beter.


Heel confronterend. Ik was (deels) verantwoordelijk voor mijn ziekte. Het goede nieuws was dat ik er zelf wat aan kon doen. Laat je door dit e-book inspireren om stappen te zetten naar een gezonder leven. 

"Dag Gerrita. Ik heb je ebook in een ruk uitgelezen. Helder en duidelijk omschrijf je ook een deel van je eigen proces. Vooral het methodiek deel rond loslaten blijft me bij. Prettige schrijfstijl. Ik ben benieuwd naar meer. Veel succes ik volg je. Groet Agnes".

"Zoveel herkenning in jouw boek.Mijn hele leven heb ik geworsteld om de dingen in het leven te accepteren en ze weer los te laten. Nu ben ik ouder en nu kan ik het meestal. Het geeft veel rust en vrijheid. Ik wilde dat ik het eerder had geleerd".