home

 

We vechten en worstelen wat af in onszelf. We piekeren, malen, onderdrukken onze emoties, willen alles in de grip houden en we dan krijgen we stress, pijn en worden ziek. Is dat wat je echt wilt? Nee toch!

 

Ik help je graag een handje met 2 gratis E-books en een gratis 6-daagse online workshop. Op naar een vrijer en gezonder leven met meer balans.

GRATIS E-BOOK

In 4 stappen van stress naar gezondheid

Meteen aanvragen.

Pech. We worden ziek. Van een verkoudheid, tot een hernia tot een levensbedreigende aandoening. Het overkomt ons. Maar is dat wel zo? Hebben we invloed op onze ziekte? Kunnen we ziekte voorkomen en kunnen we onszelf herstellen van een ongemak of een aandoening?

Ik kreeg klachten, ik werd ziek en mijn ziekte werd een chronische aandoening. Ik sleepte me door de dag heen. Ik was moe en uitgeput. Ik leefde naar elk rustpunt toe. Ik worstelde, maar kwam niet meer vooruit. Ik streed om door te gaan en te overleven.

Na jaren zelfonderzoek werd ik me bewust van de stress door negatieve gedachten en emoties. Stress had mijn lijf beschadigd en ziek gemaakt. Pas toen ik me dat realiseerde en het volledig accepteerde, kon ik mijn gedachten, emoties en de stress loslaten en werd ik beter.

Heel confronterend. Ik was (deels) verantwoordelijk voor mijn ziekte. Het goede nieuws was dat ik er zelf wat aan kon doen.

Toch zie ik de ziekte NIET als straf of schuld. Mijn lichaam gaf signalen af. Ik onderzocht de signalen (mijn lichaam) en mijn geest. Ik heb er onwijs veel van geleerd. Mijn ziekteperiode was een waardevolle levensles.

In het onderbewuste zitten onze gedachten, emoties en stress. Wees je bewust dat het onderbewuste grote invloed heeft op onze gezondheid en welzijn. Lees hoe je gedachten, emoties, stress maar ook overtuigingen, pijn en ziekte kunt accepteren en vervolgens kunt loslaten.

Ontdek wat dit mij en anderen heeft gebracht en hoe het jou of jouw medewerkers kan helpen.

Laat je door dit e-book inspireren om stappen te zetten naar een gezonder leven.

Je kunt hier mijn GRATIS e-book: in 4 stappen van stress naar gezondheid aanvragen.


Veel leesplezier!
Gezonde groet, GerritA Huisman

GRATIS E-BOOK

De geheimen van je lichaam

 

Meteen aanvragen.

Het lijf geeft allerlei lichaamssignalen af. Rillingen, trillingen, tintelingen, schokken, pijn, steken, krampen, jeuk, vermoeidheid, een raar gevoel, moeheid, een aandoening of wat anders. Het zijn alarmsignalen!

Geniaal! Dé manier om aandacht te vragen. Om aan te geven dat er wat aan de hand is. Maar……we luisteren niet. Het lijf protesteert harder. We zijn Oost-Indisch doof. We doen alsof het er niet is. Het lijf gaat gillen en het dwingt ons met een ongeluk, een aandoening of ziekte om te stil te staan en te luisteren.

Laat het niet tot iets ernstigs komen. Neem je lijf serieus. Ontdek wat het lichaamssignaal voor jou betekent.

Ontdek in dit GRATIS e-book: DE GEHEIMEN VAN JE LICHAAM hoe je op een gemakkelijke manier te weten kunt komen waarom je last hebt van klachten, pijn of ziekte. 

GRATIS 6-DAAGSE ONLINE WORKSHOP

Hoe krijg je meer echte controle of hoe laat je de controle los?

 

Meteen aanvragen. 

 

Herken je dit?

 

'Ik vind het moeilijk vind om dingen uit handen te geven. Anderen doen dingen niet goed of minder goed dan ikzelf en daardoor doe ik het liever zelf'. 

 

'Ik er plezier in heb om alles perfect op orde te hebben. Ik kan er net tegen als de broodzak niet is dichtgeknoopt, als de kruimels en beboterde messen nog op het aanrecht liggen...' 

 

Klopt het dat je eigenlijk gewoon wil dat het gaat, zoals jij wilt dat het gaat? En je bent daarom druk met de toekomst bezig. Je wilt graag alvast dingen regelen en de controle hebben.

 

Alleen.....als je de controle wilt hebben, dan heb je het gevoel dat je de controle mist. Waarom zou je anders controle willen?

 

We voelen ons zeker als we de controle hebben, als we alles goed begrijpen, als we de touwtjes in handen hebben. Op het werk, in relaties, met de kinderen, noem maar op.

 

Maar.... dan gebeurt er iets onverwachts. Je kind komt binnen met vieze schoenen, een glas wordt omgegooid, je staat onverwachts in een file, je collega heeft zich ziekgemeld. Dat wat je perfect had georganiseerd valt in duigen.

 

Oeps... Je hebt veel energie en inspanning gestoken om het goed te laten lopen en dan gaat het mis.

 

Frustratie, boosheid en teleurstelling.

 

Zou het niet veel fijner zijn als je de touwtjes uit handen kon geven? Vertrouwen dat het goed komt. Hoe dan ook?

 

Wil e weten hoe het werkt? Meld je aan voor deze gratis 6-daagse online workshop. Je krijgt meteen een instructievideo