home

GerritA

 

Als re-integratiemanager verbaasde ik me. ZIeke mensen werden door medische behandelingen en rust weer beter. Maar...... alleen die mensen, die op zoek gingen naar de dieperliggende oorzaak van hun ziekte, werden beter voor langere tijd. 

 

Dat was voor mij de reden om mij te specialiseren als integrale leefstijl & vitaliteitsprofessional. Ik begeleid mensen om te kijken waarom het lijf protesteert. Wat wil het lijf je zeggen? Wat is de achterliggende oorzaak dat je ziek bent, je ellendig en futloos voelt.  

 

Zelf heb ik ervaren hoe belangrijk het is om bij ziekte naar de onderliggende oorzaken te kijken. Jaren voelde ik me ziek en ellendig, maar er werd geen diagnose gesteld. Alle ziektes werden uitgesloten en toen kreeg ik de stempel ME/CVS met de boodschap: ‘leer er maar mee leven’.

 

Ik leerde accepteren dat mijn lijf niet meer wilde. Ik stopte met vechten en ik ging op zelfonderzoek. Ik ontdekte dat ik veel dingen in het leven deed, die ik diep van binnen niet wilde doen. Ik gebruikt regelmatig een excuus. Ik zei: ‘ik KAN het niet, ik heb geen energie’. Ik weet nog zo goed dat ik de eerste keer zei: ‘ik WIL het niet’. Dat was het omslagpunt. Ik voelde het in mijn lijf. Kort daarna ben ik geopereerd aan een chronisch ontstoken galblaas met galstenen en ik voelde me weer als herboren. Zou het toevallig zijn dat er precies op dat moment ontdekt werd wat ik had? Ik geloof er niet in.

 

Mezelf ontwikkelen geeft me energie. Naast de registeropleiding verzuim- en re-integratiemanagement en loopbaancoaching volg ik regelmatig workshops en cursussen zoals 'Je lichaam als raadgever', NLP, 'Ander leven', Stressgerelateerde klachten, 'De zin van ziek zijn' en 'De Sedona Methode' (loslaatmethode).

 
 
“Er was nog nooit iemand zoals jij en tot in de oneindige toekomst zal er nooit meer iemand zijn als jij. Je bent origineel. Je bent zeldzaam. Je bent uniek. Vier je uniekheid. (Sri sri ravi Shankhar)
 
 

Vraag je je af of ik je kan helpen? Stuur een app naar 06-24791363. We maken een belafspraak. Geheel vrijblijvend natuurlijk!