home

GerritA


Buiten spelen
Ik ben opgegroeid op het platteland in Beemte-Broekland (Apeldoorn). Ik genoot vooral van het buitenspelen in de vrijheid van de natuur. Nog steeds vind ik het fijn om buiten te spelen. Ik wandel, fiets en ik loop hard  in het bos. Door het voelen van de vrijheid voelt het bewegen nog steeds als spelen in de natuur.
 

Positieve intuïtieve levenswijze
Mijn hele leven hoor ik van anderen dat zij verbaasd zijn hoe ik met lastige problemen om ga. Dat ik zonder zorgen, in het HIER en NU, leef en dat ik de dingen accepteer zoals ze zijn. Verder vinden anderen dat ik mijn eigen(wijze) pad volg en dat ik onlogische keuzes maak, die toch goed uitpakken. De afgelopen jaren hebben mensen mij regelmatig gevraagd hoe ik dat kan en hoe ik dat doe. Het is mijn positieve intuïtieve levenswijze.
 
 
 
Jaren heb ik als re-integratiemanager gewerkt. Ik heb gezien hoe wisselend mensen met problemen omgaan. Velen lukt het niet dingen accepteren zoals ze zijn, los te laten en om te relativeren en ervaren onmacht, druk, stress, angst, pijn piekergedachten, boosheid en verdriet. Uiteindelijk leidt dit vaak tot klachten, pijn en (chronische) ziekte. 
 
 
Ziekte kost veel geld. De zorgkosten zijn inmiddels de pan uitgerezen. En het is dweilen met de kraan open. Steeds meer mensen worden jonger (chronisch) ziek. 
 
 
In 2016 heb ik ontslag genomen. Ik gun het een ieder om, vanuit innerlijke kracht, te leven en met problemen om te gaan. Het maakt het leven veel lichter en het komt ten goede aan je vitaliteit. Nu richt ik me op preventie: voorkomen van ziekteverzuim.
 

Met beide voeten op de grond
Ik ben een intuïtieve coach, met beide voeten op de grond. Ik studeer bij 'MARK-academy voor de registeropleiding voor integrale leefstijlcoach en de opleiding tot professioneel leefstijltraining. Verder heb ik de registeropleiding verzuim- en re-integratiemanagement en personeel en arbeid (specialisatie Personeelsmanagement en loopbaan(coaching) gevolgd.
Tevens volg ik regelmatig workshops, cursussen en lezingen, zoals'Je lichaam als raadgever', NLP, 'Ander leven', Stressgerelateerde klachten, 'De zin van ziek zijn' en 'De Sedona Methode'.
 
 
Nu combineer ik mijn liefde voor de natuur, voor bewegen, gezondheid, leefstijl, gezonde voeding, mijn positiviteit, relativeringsvermogen, intuitie, mijn kennis en ervaring om mensen, die het zelf willen, te coachen op fitheid en vitaliteit.
 
 
“Er was nog nooit iemand zoals jij en tot in de oneindige toekomst zal er nooit meer iemand zijn als jij. Je bent origineel. Je bent zeldzaam. Je bent uniek. Vier je uniekheid. (Sri sri ravi Shankhar)
 

Meer weten onder het genot van een kopje koffie/thee of een glaasje water?
 
Stuur een app naar 06-24791363, een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vul het contactformulier in 
  
 
 
 

 

Wil je eerst weten hoe ik in het leven sta en hoe ik mijn besluiten neem? Lees dan mijn persoonlijke blog.