home

GerritA


Buiten spelen
Ik ben opgegroeid op het platteland in Beemte-Broekland (Apeldoorn). Ik genoot vooral van het buitenspelen in de vrijheid van de natuur. Nog steeds vind ik het fijn om buiten te spelen. Ik wandel, fiets en ik loop hard  in het bos. Door het voelen van de vrijheid voelt het bewegen nog steeds als spelen in de natuur.
 

Positieve intuïtieve levenswijze
Mijn hele leven hoor ik van anderen dat zij verbaasd zijn hoe ik met lastige problemen om ga. Dat ik zonder zorgen, in het HIER en NU, leef en dat ik de dingen accepteer zoals ze zijn. Verder vinden anderen dat ik mijn eigen(wijze) pad volg en dat ik onlogische keuzes maak, die toch goed uitpakken. De afgelopen jaren hebben mensen mij regelmatig gevraagd hoe ik dat kan en hoe ik dat doe. Het is mijn positieve intuïtieve levenswijze.
 
Ik gun het een ieder om deze manier, vanuit de innerlijke kracht, te leven en met problemen om te gaan. Het maakt het leven veel lichter. En het kan! Iedereen heeft intuïtie. Ik ben er van overtuigd dat iedereen kan leren wat intuïtie is, hoe je er bewust mee kunt omgaan en hoe je het in kunt zetten bij problemen en/of vraagstukken. Als je dat eenmaal weet, kun je het blijven toepassen bij problemen op elke gebied. 
 

Met beide voeten op de grond
Ik ben een intuïtieve coach, met beide voeten op de grond. Ik gebruik mijn levenservaring en mijn eigen praktische manier van intuïtief 'zijn'. Verder ben ik opgeleid als (loopbaan)-coach en ik volg regelmatig workshops, cursussen en lezingen, zoals'Je lichaam als raadgever', NLP, 'Ander leven', Stressgerelateerde klachten, 'De zin van ziek zijn' en 'De Sedona Methode'.
 
Daarnaast heb ik jaren als re-integratiemanager gewerkt en ik heb veel ervaring opgedaan met zieke medewerkers. De oorzaken van het ziek-zijn waren divers. Van motivatieproblemen tot ernstig zieke medewerkers en veel mensen hadden mentale en/of fysieke klachten door stress. Ik heb ervaren dat mensen heel verschillend om kunnen gaan met vergelijkbare problemen.
 
Nu combineer ik mijn liefde voor de natuur, voor bewegen, de mens en mijn kennis en ervaring en ik stel jou als mens centraal.
 
“Er was nog nooit iemand zoals jij en tot in de oneindige toekomst zal er nooit meer iemand zijn als jij. Je bent origineel. Je bent zeldzaam. Je bent uniek. Vier je uniekheid. (Sri sri ravi Shankhar)
 
  
 
 
 

 

Wil je eerst weten wat mijn intuItieve levenswijze is? Lees dan mijn persoonlijke blog.