home

 Reviews GerritA

 

"Vandaag voor de 2de keer bij Gerrita geweest, wauw wat een mooie ervaring/les/eye opener....hoe je het ook noemen wilt.
Hoe mooi is het dat een vriendelijk onbekend persoon zomaar situaties in jou zichtbaar maakt en je daar mee helpt (Ik dacht dat ik het al had afgesloten maar mijn lichaam zei iets anders.)
Zeker de 2de keer niet willen missen en kwam iets totaal anders boven.....dank je wel dat je het naar boven hebt gekregen om mij verder te helpen loslaten.
Nu snap ik mezelf iets beter en merk dat ik meer rust in mijn hoofd heb na de eerste sessie dus na vandaag zal dat zeker nog meer in mijn leven komen.
Eigenlijk zou iedereen zich een Gerrita moment moeten gunnen .....". Ester

 

"Soms geeft het leven je zomaar een cadeautje, en Gerrita was zo'n cadeautje voor mij. Spontaan opgegeven zonder mezelf erin te verdiepen, had ik geen idee wat ik kon verwachten. Een lieve, rustige vrouw die direct mijn vertrouwen won. Gerrita zorgde ervoor dat ik uit mijn hoofd kwam en in contact met mijn gevoel. En dat is geen simpele opgave!
Verwonderd ging ik na afloop naar huis. En nu, een paar dagen later ben ik verbaasd over de vrede en ruimte die ik in mijzelf ervaar. Een cadeautje! Ik ga graag terug om verder te werken met Gerrita". Eline

 

" Vandaag voor het eerst bij je geweest. Wat was dit een verrassing voor mij, dat er dingen boven kwamen waar ik kennelijk toch onbewust al jaren mee loop. Wat ben ik blij dat ik deze stap heb genomen om bij jou langs te komen. Ik voelde me zo licht als een veertje toen ik bij je weg ging en ook best overdonderd van wauw. Ontzettend bedankt voor je tijd. En tot snel voor de tweede sessie'. Malika

 

Hele fijne workshop gehad van GerritA. GerritA is een warme inspirerende powervrouw. Heel erg bedankt  Amanda