home

Vitaliteits- en leefstijlcoaching

 

Wil je dat je medewerkers duurzaam vitaal zijn? Dat kan alleen door een integrale (holistische) aanpak. Immers we hebben één lijf.

 

Neem dit voorbeeld: Een ‘overspannen piekerende’ klant met vage fysieke klachten heeft zich ziek gemeld. Ze stond voor een moeilijke loopbaankeuze  (wat wil ik eigenlijk echt?)


Ze heeft na de eerste coachsessie rustmomenten voor zichzelf ingepland en haar tempo vertraagd. Een maand later was haar conclusie: ‘Door de rustmomenten en de vertraging (soms nog wel irritant als ik achter een slome fietser bleef rijden ;-)) ging ik bewuster leven en ik was alert als ik weer twee dingen tegelijk deed. Door bewuster te leven leefde ik meer in het Hier en Nu en was ik minder met de toekomst bezig. Ik besefte dat de baankeuze in de toekomst ligt waar ik nu niets mee hoef. Ik piekerde veel minder en sliep beter’.

 

Op de schaalvraag: Het rapportcijfer wat ik mezelf geef voor mijn energieniveau is een 7 of hoger scoorde ze eerst een 4 en na één maand een 7 (bijna 8). Om dit bereikte resultaat vast te houden, heeft ze in haar agenda afspraken met zichzelf gemaakt (haar rustmomenten).

 

Kortom:  Lichaam & geest, hart & ziel, lijf & leden zit allemaal in dat ene lijf. Het een beïnvloedt het ander; het is onlosmakelijk met elkaar verbonden.

 

Wil je duurzame vitale inzetbaarheid dan is het nodig de eigen regie te pakken op je mentale, sociaal-emotionele, spirituele (zingeving) en fysieke welzijn.

 

Ik verzorg uitgebalanceerde vitaliteitsprogramma's om jouw onderneming tot de vitaalste te maken. Van een lezing tot een workshop, cursus of trainingsdag.

 

 Wil je maatwerk of heb je andere vragen? Neem vrijblijvend contact op. Stuur een app naar 06-24791363, een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vul het contactformulier in.