home

SOLK

Ontdek de oorzaak van jouw onverklaarbare klachten

SOLK, somatisch onvoldoende verklaarbare lichamelijke klachten, worden maar al te vaak niet gezien, niet gehoord en niet begrepen. Je wordt van het kastje naar de muur gestuurd. Van de ene arts naar de andere arts, maar de klachten kunnen medisch niet verklaard worden. 

 

Als jij te maken hebt met SOLK dan worstel je langere tijd met klachten en ben je zoekende naar de oplossing. Een oplossing die er niet lijkt te zijn. Je zit op een doodlopende weg.

 

Ook is het lastig om er over te praten. Anderen hebben zo hun mening er over. ‘Stel je niet zo aan, niet meer klagen je moet gewoon doorgaan, het zit tussen je oren’

 

Heb jij SOLK, dan verdien je de aandacht. Jij verdient het om gezien, gehoord en begrepen te worden.

 

Herstellen van SOLK is WEL mogelijk.
De klachten dienen serieus de aandacht te krijgen. De fysieke klachten zitten in het lijf. Het lijf en het hoofd, het hart en jouw ziel zijn onlosmakelijk door het gevoel met elkaar verbonden.

 

Logo SOLK

 

Als re-integratiemanager, verzuimadviseur en leefstijlcoach heb ik honderden zieke mensen met (onverklaarbare) klachten gesproken. Bij doorvragen blijkt altijd dat er een vervelende periode aan het ziek worden voor is afgegaan. Ook blijkt deze akelige tijd al eerder in het leven is voorgekomen en vervolgens zit je vast in een (onbewust) patroon.

 

Ik heb het zelf ook ervaren.
Ik kreeg klachten, ik werd ziek en mijn ziekte werd chronisch, die niet te verklaren was. Ik sleepte me door de dag heen. Ik was moe en uitgeput. Ik leefde naar elk rustpunt toe. Ik worstelde, maar kwam niet meer vooruit. Ik streed om door te gaan en te overleven.

 

Na jaren zelfonderzoek werd ik me bewust van de stress door negatieve gedachten en emoties. Stress had mijn lijf beschadigd en ziek gemaakt. Pas toen ik me dat realiseerde en het volledig accepteerde, kon ik mijn gedachten, emoties en de stress loslaten en werd ik beter.

 

Heel confronterend. Ik was (deels) verantwoordelijk voor mijn ziekte. Het goede nieuws was dat ik er zelf wat aan kon. Ik kon de regie pakken op mijn gezondheid en welzijn.

 

Met liefde en aandacht begeleid ik jou naar de bron van het probleem. Als je inzicht krijgt in de werkelijke innerlijke oorzaak, dan reageert het lichaam direct. De klachten nemen in heftigheid af of verdwijnen volledig.

 

  • Wil je eindelijk erkenning voor je klachten?
  • Wil je serieus genomen worden?
  • Wil je gezien, gehoord en begrepen worden?
  • Wil je niet meer met de klachten leren leven?
  • Wil je meer dan het huishouden doen en op de bank liggen?
  • Ben je het zat dat anderen zeggen: ‘het zit tussen je oren’?
  • Wil je niet langer de pijn bestrijden, maar de oorzaak aanpakken?

 

Doe de verkorte SOLK-test

 

Tarieven

 

* 1 coachsessie van 1,5 uur
* kosten 85,= euro (incl. BTW)

 

* vragenlijst vitaliteitscheck
* 6 intensieve sessies van 1,5 uur
* huiswerkopdrachten
* kosten 450,= (incl. BTW)
 

 

Voor wie? Voor iedereen die een chronische (onverklaarbare) klacht heeft, zich niet fit voelt, op welke manier dan ook en die de cirkel wil doorbreken; mensen die gemotiveerd zijn om met zichzelf aan de slag te gaan. Ik help je om jouw situatie, van dit moment, in kaart te brengen. Ik begeleid je om stil te staan bij jezelf, contact te maken met de signalen van je lijf, met je gedachten, je emoties, je gevoelens en je innerlijke kern. Jij hebt de regie over je eigen gezondheid en vitaliteit en ik begeleid je erbij.

 

Je kunt ook een app sturen naar 06-24791363 of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
We maken een belafspraak. 
Geheel vrijblijvend natuurlijk! 

 

Ik werk voor particulieren en voor werkgevers. Vaak vergoeden werkgevers deze interventiekosten geheel of gedeeltelijk. Er is een nieuwe tendens gaande. Werkgevers raken steeds meer bekend met integrale leefstijl- en vitaliteitscoaching. Ze hechten waarde aan het integrale aspect en dat medewerkers zelf actief aan de slag gaan met hun eigen gezondheid en welzijn. Dit leidt tot het voorkomen of verkorten van ziekteverzuim en tot vitale duurzaam inzetbare medewerkers.