home

kado

Als re-integratiemanager en als (verzuim) coach heb ik honderden zieke mensen gesproken. Voor dat iemand ziek werd is altiijd een periode van ellende aan voorafgegaan. 

Via onderstaande 2 gratis e-books help ik je op zicht te krijgen op signalen en op ziekte. 
Als je op de link klikt, kun je meteen downloaden, je hoeft geen emailadres achter te laten.

 

In 4 stappen van stress naar ge zondheid

Voorkant gratis e book

Pech. We worden ziek. Van een verkoudheid, tot een hernia tot een levensbedreigende aandoening. Het overkomt ons. Maar is dat wel zo? Hebben we invloed op onze ziekte? Kunnen we ziekte voorkomen en kunnen we onszelf herstellen van een ongemak of een aandoening?

Ik kreeg klachten, ik werd ziek en mijn ziekte werd een chronische aandoening. Ik sleepte me door de dag heen. Ik was moe en uitgeput. Ik leefde naar elk rustpunt toe. Ik worstelde, maar kwam niet meer vooruit. Ik streed om door te gaan en te overleven.

Na jaren zelfonderzoek werd ik me bewust van de stress door negatieve gedachten en emoties. Stress had mijn lijf beschadigd en ziek gemaakt. Pas toen ik me dat realiseerde en het volledig accepteerde, kon ik mijn gedachten, emoties en de stress loslaten en werd ik beter. Heel confronterend. Ik was (deels) verantwoordelijk voor mijn ziekte. Het goede nieuws was dat ik er zelf wat aan kon doen. Toch zie ik de ziekte NIET als straf of schuld. Mijn lichaam gaf signalen af. Ik onderzocht de signalen (mijn lichaam) en mijn geest. Ik heb er onwijs veel van geleerd. Mijn ziekteperiode was een waardevolle levensles.
 

De geheimen van je lichaam

 chains ebook 

Ziekte is ingrijpend. Plots niks meer kunnen. Verplicht rust nemen om te herstellen. Medicatie om de symptomen te bestrijden. Beide helpen voor korte tijd. Kort, omdat gaandeweg de ziekteperiode blijkt dat er meer speelt. Ook bij fysieke problemen. Onderliggende problematiek. Innerlijke problematiek. Vraag het aan mensen die langdurig ziek waren. Wat is er in gebeurd voordat je ziek werd? 90% heeft een pittig verhaal. Een verhaal over echtscheiding, financiƫle problemen, de dood, misbruik of een andere vorm van langdurige stress. Het heeft hen innerlijk keihard geraakt.

Heb jij klachten en pijn? Voel je je ziek? Weet dat dit een boodschap is. Een signaal van je lichaam. Wees alert. Waarom protesteert het lijf? Zoek het onderliggende probleem in jezelf. Ontdek in dit e-book waarom jij last hebt van klachten, pijn en ziekte. Doe zelfonderzoek naast eventuele begeleiding en ondersteuning van medische handelingen. In dit e-book staan voorbeeldklachten, oefeningen en eigen ervaringen