home

Pijnvrij leven

  

 • Heb je klachten, pijn en voel je je ziek?
 • Kan er maar geen diagnose worden gesteld?
 • Heb je dan weer de ene klacht en dan weer een andere?
 • Slaap je onrustig, tekort of bijna niet?
 • Sta je op een medische wachtlijst?

 

en daardoor:

 

 • Zit je vaak uitgeblust en futloos op de bank
 • Leef je van dag naar dag, van weekend naar weekend, van vakantie naar vakantie
 • Doe je alleen maar wat anderen willen
 • Ben je meer aan het overleven dan aan het leven

 

en

 

Ben je er helemaal klaar mee? Ben je de klachten, de pijn, het wachten, de moeheid helemaal zat? Ben je toe aan verandering? Wil je het heft in eigen handen nemen en naast de eventuele medische kant, goed voor jezelf gaan zorgen? Voor je hele lijf, je lichaam en je geest? Op alle fronten? Dan is dit traject wellicht wat voor jou.

 

We gaan aan de slag om de oorzaak van de pijn te ontdekken. Afhankelijk van wat de oorzaak is kunnen andere thema's aan bod komen zijn: stress verminderen, grenzen stellen, negatieve gedachtes en verwarrende emoties loslaten, goed voelen, je hart volgen, intu├»tie, bewegen, voeding en leiderschap.Wie ben je, wat wil je, wat drijft je, waar loop je harder voor, waar word je warm van. Maar waarom komt het er niet van, waardoor laat je je belemmeren, waar loop je tegenaan, door wat laat je je blokkeren?

 

Verandering kost tijd. Ook al heb je inzicht opgedaan wat de onderliggende oorzaak van de pijn is, dan is het toch best lastig om dingen anders te doen. We zijn zo gewend geraakt aan onze gewoontes, ons eigen manier van doen. Dat maakt dat verandering tijd nodig heeft.

 

Uit ervaring weet ik dat een intensief traject het succes op blijvende (gedrags)verandering enorm vergroot. Dat maakt dat ik een traject van 6 sessies aanbied. Het traject bestaat uit een persoonlijk intakegesprek en 5 sessies van 90 minuten. In de tussenliggende periodes ga je aan de slag met thuis oefenopdrachten. 

 

Het traject kun je 1-op-1 volgen (je bepaalt zelf de frequentie, wekelijks tot 1 x per 2 maanden) of samen met ander in een groep (sessies 1 x per maand). Ik werk met kleine groepen, maximaal 8 personen.  

 

Waarom een traject?

 • Om te achterhalen wat de onderliggende oorzaak van je klacht, pijn of ziekte is;
 • Om te begrijpen wat je lichaam je te vertellen heeft;
 • Om weer energiek te leven
 • Je activeert het zelfherstellend vermogen van je lichaam

 

 

TARIEVEN

  

 
 

 

Review:

Nadat ik erg last van reuma had heb ik besloten het roer om te gooien en heb daarbij hulp gezocht bij GerritA. Heb hier erg veel aan gehad. Ze luistert goed en geeft n.a.v wat je vertelt goede inzichten en adviezen waar je thuis mee aan de slag kan.  Leef daardoor veel bewuster, ben meer voor mezelf gaan kiezen, ik haal nu meer uit mijn leven dan alleen maar werken, ik heb leren loslaten van zaken en personen waar ik geen invloed op het en heb een andere kijk op dingen gekregen. Ik maak nu bewust keuzes i.p.v. geleefd te worden. GerritA je straalt rust en levenswijsheid uit, een hele wijze lieve vrouw.

 

Vraag je je af of het traject Pijnvrij Leven bij jou past?

Stuur eenvoudig een app naar 06 - 24 79 13 63

of mail naar gDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

of klik op het contactbutton

Dan bel ik je om vrijblijvend om te bespreken wat ik voor je kan betekenen.