home

IK BEN NU EENMAAL ZO


  
Ik ben geboeid door gedrag. Waarom doet de een zus en de ander zo. Wat maakt dat vervelend of lastig gedrag zo moeilijk te veranderen is. Ik zie dat mensen vaak vast zitten met een stempel die ze ooit op zich geplakt hebben gekregen. Dan wordt er vaak gezegd: ‘IK BEN NU EENMAAL ZO’. Met zo’n uitspraak lijkt het alsof jij het gedrag bent. Dat klopt niet! We zijn niet ons gedrag, we doen het. 
 
 
Je doet bijvoorbeeld:
  • Hyperactief / druk
  • Depressief / somber
  • Angstig / onzeker / faalangstig
  • Perfectionistisch
  • Hooggevoelig
  • Pleasen
  • Bewijsdrang

 

Ik vind het ontzettend belangrijk om verder te kijken dan gedrag of symptomen. Ik kijk wat er werkelijk aan de hand is. Wat schuilt er achter ‘vervelend of lastig’ gedrag? Ik ga met jou terug naar de start van je leven. Vanaf de tijd dat je ‘gemaakt’ bent. Vanaf dat moment leef je! Je leeft en je kunt in je kleine lijfje al van alles voelen en ervaren. Hoe was jou 9-maanden tijd? Wat heeft je moeder meegemaakt? Hoe was jouw bevalling? Ik was verbaasd wat je allemaal uit deze periode kunt halen en hoeveel informatie je krijgt. Ook al weet je bijna niets van jouw zwangerschap en bevalling en ook als je het niet meer kunt navragen.

 

Mijn klanten gaan zichzelf ineens herkennen, ze krijgen erkennen voor wat ze voelen en het geeft zoveel inzicht en opluchting. Ik hoor regelmatig: ‘Zie je wel, ik wist het, ik ben echt niet gek, ik wist dat er wat aan de hand was en nu klopt het’. En dan krijg ik elke keer krijg ik kippenvel. Zo bijzonder!

 

Wil je weten waar jouw gedragskenmerken vandaag komen, wat er achter het waarneembare gedrag schuilt? Als je terug gaat naar jouw zwangerschap en bevalling van het begin tot het eind dan vallen langzaam maar zeker alle puzzelstukjes op zijn plek. Je krijgt supersnel inzicht waar de bron van jouw gedragskenmerken zit en je ontdekt DAT JOUW GEDRAG HEEL LOGISCH IS.

 

Wil jij graag begrepen worden? Meld je aan voor het traject: IK BEN NU EENMAAL ZO. Het bestaat uit een vragenlijst, 3 sessies van 1 uur-1,5 uur, opdrachten en je krijgt een uitgebreid geboorteverhaal verslag van mij.

 

De kosten zijn € 340,=. De zomermaanden (tot 1 september 2020) kun je gebruik maken van een bijzondere aanbieding, namelijk het complete unieke traject krijgt je voor slechts 225 (incl. BTW).

 

 
 

 

Vraag je je af of het traject: IK BEN NU EENMAAL ZO! bij jou past? Stuur een app naar 06-24791363  of klik op de contactbutton om een formulier in te vullen. We maken een belafspraak. Geheel vrijblijvend natuurlijk!