Ik hoor je denken: 'dat wil ik wel, maar hoe dan?' 'loslaten, dat zou ik graag willen, maar dan kan ik niet' 'ik wil niet loslaten, ik wil juist de controle houden'.

 

* Stel je hebt een goede vriendin. Ze had het moeilijk. Je hebt jaren alles voor haar gedaan. Nu heb jij het moeilijk en nu is ze er niet voor jou. 

 

* Stel je hebt een kritiek leverende moeder. Je bent het zat. Je hebt eigenwaarde. Je hoeft haar nooit meer te zien. Je vindt het een goed besluit en toch knaagt er iets van binnen.

 

* Stel je hebt een leidinggevende, die jou niet ziet staan. Je doet harder je best. Je doet veel meer dan van je gevraagd wordt. Toch word je niet gezien en niet gewaardeerd.

 

* Stel je krijgt klachten, je wordt ziek. Je gaat naar de huisarts. Er volgen onderzoeken. Je surft op internet. Er komt geen diagnose.

 

* Stel je had een fijne relatie. Helaas is deze gestopt. Je hebt te maken verlies en rouw. De emoties gaan op en neer. Je mist de ander. Je bent boos op de ander. Je worstelt met de emoties.

 

* Stel je bent een slechte slaper. Je piekert je suf over je kind. Je wordt gek van je eigen gedachtes. 

 

Worstel je met deze of vergelijkbare voorbeelden. Dan is het super waardevol om te leren Loslaten. 

 

Tijdens deze dagworkshop leer je de eerste basistechnieken van het loslaten.

Je leert gedachten, emoties, stress en pijn loslaten. 

Moeilijk?

Dat denken we, maar dat is niet zo. Je kunt het nu zelf doen en ervaren.

We gaan de techniek oefenen om het eigen te maken, zodat je het geleerde thuis kunt toepassen. 

 

Grote voordelen van deze loslaat techniek zijn:

  • het is praktisch
  • in het HIER en NU
  • je hoeft niet te praten over alles wat er in het verleden is gebeurd
  • je merkt meteen effect
  • je kunt het zelf leren toepassen
  • je geeft jezelf een kans op minder stress en een gezonder leven
  • je leert om minder in je hoofd en meer in je lijf te zitten
  • je leert gemakkelijker keuzes maken, beslissingen nemen en doelen stellen
  • het is ontspannend en bevrijdend
  • je krijgt meer ruimte om te relativeren en te genieten.

 

De workshop verzorg ik in de natuur. We spelen en laten los met de kracht en wijsheid van de natuur.

De natuur is een geweldige spiegel voor alles wat in ons leeft.

De natuur word je raadgever om te gaan leven vanuit je innerlijke wijze hart.

 

Geheel vrijblijvend natuurlijk!  

   

 
 

 

Reviews:

 

"Ik heb samen met 4 vriendinnen een workshop “Loslaten” gevolgd bij Gerrita. Zij kwam naar ons toe en we hebben het grootste gedeelte gewerkt in de Soester Duinen. Een prachtige locatie waardoor het een hele mooie en leerzame ervaring is geweest voor ons allemaal. Ik wist niet dat de technieken om liefdevol los te laten zo eenvoudig kunnen zijn. Ook heb ik geleerd dat je emoties buiten jezelf kunt plaatsten waardoor het minder lastig voor je wordt om er mee om te gaan. Nu wel blijven oefenen natuurlijk!
Gerrita kon met haar stem en woorden heel goed tot mij doordringen. Ik kon ook voor het eerst goed voelen wat er in mijn lijf gebeurde. Mede door de buitenlucht en de prachtige omgeving zorgde dit voor een meditatief moment zonder zweverig gedoe.
Gerrita oordeelt niet. Niets is goed of fout en dit gaf mij een goed gevoel. 
Achteraf  krijg je nog een naslagwerk van Gerrita toe gestuurd met tips en een mooi gedicht. Ik heb een hele fijne ochtend gehad en weet zeker dat mijn vriendinnen dit ook zo hebben beleefd en ik raad iedereen dit kadootje voor jezelf aan!
Je hebt je leven lang plezier van deze kennis en ervaring" Lida

 "Na 2 loslaatworkshops had ik nu een coachingssessie gewonnen! Deze ging ik onbevangen tegemoet. Gerrita heeft mij op een rustige, humorvolle wijze laten zien dat ik zelf kan bepalen welke stappen ik zet in mijn leven en in welk tempo: ik sta zelf aan het roer!" TK

 "Vandaag voor de 2de keer bij Gerrita geweest, wauw wat een mooie ervaring/les/eye opener....hoe je het ook noemen wilt. Hoe mooi is het dat een vriendelijk onbekend persoon zomaar situaties in jou zichtbaar maakt en je daar mee helpt (Ik dacht dat ik het al had afgesloten maar mijn lichaam zei iets anders). Zeker de 2de keer niet willen missen en kwam iets totaal anders boven.....dank je wel dat je het naar boven hebt gekregen om mij verder te helpen loslaten. Nu snap ik mezelf iets beter en merk dat ik meer rust in mijn hoofd heb na de eerste sessie dus na vandaag zal dat zeker nog meer in mijn leven komen. Eigenlijk zou iedereen zich een Gerrita moment moeten gunnen .....". Ester

 ♥

"Soms geeft het leven je zomaar een cadeautje, en Gerrita was zo'n cadeautje voor mij. Spontaan opgegeven zonder mezelf erin te verdiepen, had ik geen idee wat ik kon verwachten. Een lieve, rustige vrouw die direct mijn vertrouwen won. Gerrita zorgde ervoor dat ik uit mijn hoofd kwam en in contact met mijn gevoel. En dat is geen simpele opgave! Verwonderd ging ik na afloop naar huis. En nu, een paar dagen later ben ik verbaasd over de vrede en ruimte die ik in mijzelf ervaar. Een cadeautje! Ik ga graag terug om verder te werken met Gerrita". Eline

 ♥

" Vandaag voor het eerst bij je geweest. Wat was dit een verrassing voor mij, dat er dingen boven kwamen waar ik kennelijk toch onbewust al jaren mee loop. Wat ben ik blij dat ik deze stap heb genomen om bij jou langs te komen. Ik voelde me zo licht als een veertje toen ik bij je weg ging en ook best overdonderd van wauw. Ontzettend bedankt voor je tijd. En tot snel voor de tweede sessie'. Malika

 ♥

Hele fijne workshop gehad van GerritA. GerritA is een warme inspirerende powervrouw. Heel erg bedankt  Amanda

Aanmelden kan heel gemakkelijk.

 

Geheel vrijblijvend natuurlijk!  

   

 
 

 

Na aanmelding ontvang je een factuur.