(GELDLOOS) AANBOD

Holistisch coachen is mijn passie en liefst wil ik mijn kennis en ervaring delen met iedereen die er voor open staat. Het maakt niet uit voor wie: jong, oud, man, vrouw, laag- of hoogopgeleid, weinig of veel inkomen, crimineel of op het rechte pad.


Ik krijg er een heel mooi inkomen mee. Alleen voel ik diep in mij de behoefte om meer te gaan werken op basis van uitwisseling van diensten. Ik ga daarom een ruilhandel experiment doen.


Sommige mensen denken dan meteen, maar ik heb niets te geven. Daar geloof ik niet in. Ieder mens heeft kwaliteiten. Vaak is het zo eigen dat het jezelf niet opvalt wat je te bieden hebt. 


Om je te inspireren lees je hier onder wat voorbeelden waar je aan zou kunnen denken:


Praktisch: auto wassen, hondenoppas, stopcontact aanleggen, lampen omhangen, verse groente, pergola plaatsen, vloervlonders leggen,  in mijn eigen tuin slapen),  haarknipbeurt, ramen lappen, onderhoudsbeurt fiets of auto, gezonde maaltijd koken, familiefotoshoot, in het donker taxirijden (mijn ogen werken in het donker niet zo goed), verven, behangen, afval wegbrengen circules.


Fysieke uitdaging: hele dag samen wandelen ook met slecht weer, wildkamperen, open water zwemmen, nachtwandeling.


Spiritueel: kaartlegging, healing, retraite, cursus of workshop.


Professioneel: website opfrissen, coaching, boeken lenen, coach-/trainingsruimte, aanwakkeren van mijn creativiteit, yogalessen, kunstwerk muur, ijsbad/koud water dippen).


Kortom: kies waar jij je prettig bij voelt. Je kunt met geld betalen of geldloos een coachsessie, een traject of een workshop volgen, kom met een leuk voorstel. Kies je voor het laatste, dan ben ik benieuwd wat jij te ruilen hebt. 

 

Kennismaking

Stressvrij leven!

Emotie-eten

Jouw geboorteverhaal

Loslaten

Intuitie

Workshop Ademwerk