Heb je overgewicht of obesitas?

 

Wil je afvallen en ben je het diëten en het gejojo zat?

WIl je gezonder en energieker worden?

Wil je professionele begeleiding?

Wil je een betere conditie?

WIl je minder medicijnen?

 

Dan is handig om in actie te komen. Voor velen is het best lastig om het zelf te doen en tot voor kort was begeleiding versnipperd en niet afgestemd op elkaar.

 

Vanaf 2019 staan er gekwalificeerde leefstijlcoaches klaar, die een alles in 1 pakket aanbieden. Dit pakket heet CooL (Coaching op Leefstijl) wat is gericht op het verbeteren van voeding, beweging, stress, slaap, ontspanning en blijvende gedragsverandering. Het programma wordt volledig vergoed door alle zorgverzekeraars en het gaat ook niet van het eigen risico af. 

 

Mijn naam is GerritA Huisman, een bij de BLCN (Beroepsverening LeefstijlCoaches Nederland) aangesloten professional. Ik verzorg CooL, omdat ik geloof in deze duurzame integrale aanpak. Afvallen is meestal niet het probleem, wel het op gewicht blijven. Dat lukt alleen als je goed slaapt, weinig stress en in ontspanning leeft.

 

Ik heb een holistische maatwerk aanpak, dat wil zeggen dat ik me richt op de gehele mens; het lijf, het hoofd, het hart en de ziel en allesomvattend de motivatie, de regie op je gezondheid pakken. Naast voeding en beweging richt ik me op onderliggende problemen van overgewicht.

 

Wat is de echte oorzaak dat het afvallen maar voor eventjes lukt? Wat maakt dat je zo'n snaaibehoefte hebt? Waardoor is er een eetverslaving ontstaan? Wat wil je liever niet voelen en ben je aan het wegeten? Welke (onbewuste) overtuigingen belemmeren je om jouw gezondheidsdoel te bereiken? Hoe belangrijk vind je jezelf? Kies je voor jezelf of kies je voor anderen?

 

Jij bent uniek. Uniek van lijf, geest, hart en ziel. Daarom lever ik maatwerk en je zult zien dat kleine veranderingen al een groot en duurzaam effect kunnen hebben. We gaan samen 2 jaar aan de slag.

 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over Coaching op Leefstijl

Logo white background 300x212