home

Heb je overgewicht of obesitas?

 

Wil je afvallen en ben je het diëten en het gejojo zat?

WIl je gezonder en energieker worden?

Wil je professionele begeleiding?

Wil je een betere conditie?

WIl je minder medicijnen?

 

Dan is handig om in actie te komen. Voor velen is het best lastig om het zelf te doen en tot voor kort was begeleiding versnipperd en niet afgestemd op elkaar.

 

Vanaf 2019 staan er gekwalificeerde leefstijlcoaches klaar, die een alles in 1 pakket aanbieden. Dit pakket heet CooL (Coaching op Leefstijl) wat is gericht op het verbeteren van voeding, beweging, stress, slaap, ontspanning en blijvende gedragsverandering. 

 

Dit programma is 3 jaar getest. De resultaten waren zo gunstig dat het is opgenomen in het basispakket van de zorgverzekering en het gaat ook NIET van het eigen risico af.

 

Mijn naam is GerritA Huisman, een bij de    blcn       (Beroepsverening LeefstijlCoaches Nederland) aangesloten professional. Ik verzorg CooL, omdat ik geloof in deze duurzame integrale aanpak. Afvallen is meestal niet het probleem, wel het op gewicht blijven. Dat lukt alleen als je goed slaapt, weinig stress en in ontspanning leeft.

 

Jij bent uniek. Uniek van lijf, geest, hart en ziel. We gaan samen maatwerk leveren en je zult zien dat kleine veranderingen al een groot en duurzaam effect kunnen hebben.

 

Je krijgt individuele aandacht en je gaat ervaringen uitwisselen in een groep. Dat is ontzettend stimulerend en motiverend. We gaan samen 2 jaar aan de slag.

 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over Coaching op Leefstijl

Logo white background 300x212