GerritA

Ik houd van mensen en iedereen is uniek. “Er was nog nooit iemand zoals jij en tot in de oneindige toekomst zal er nooit meer iemand zijn als jij. Je bent origineel. Je bent zeldzaam. Je bent uniek. Vier je uniekheid. (Sri sri ravi Shankhar)

 

Jaren heb ik als re-integratiemanager mogen werken. Mensen met pijn en ziekte werden door medische behandelingen en rust weer beter. Maar...... alleen die mensen, die op zoek gingen naar de dieperliggende oorzaak van hun ziekte, werden weer fit en vitaal. Hetzelfde geldt voor overgewicht. Afvallen was meestal niet het probleem, wel om op gezond gewicht te blijven.

 

Dat was voor mij de reden om mij te specialiseren als integrale leefstijl & vitaliteitsspecialist. Ik begeleid mensen om te kijken waarom het lijf protesteert. Wat wil het lijf je zeggen? Wat is de achterliggende oorzaak dat je pijn of overgewicht hebt.

 

Zelf heb ik ervaren hoe belangrijk het is om bij pijn en ziekte naar de onderliggende oorzaken te kijken. Jaren voelde ik me ziek en ellendig, maar er werd geen diagnose gesteld. Alle ziektes werden uitgesloten en toen kreeg ik de stempel ME/CVS met de boodschap: ‘leer er maar mee leven’.

 

Ik leerde accepteren dat mijn lijf niet meer wilde. Ik stopte met vechten en ik ging op zelfonderzoek. Ik zocht de stilte op en ik stelde mezelf een heleboel vragen. Hoe zorg ik goed voor mezelf? Wat heb ik nodig? Hoe kan ik me ontspannen? Welk gedachtes spoken er rond in mijn hoofd? Welke emoties verwarren mij? Welke emoties laat ik liever niet toe? Wat wil de pijn mij vertellen? Doe ik wat ik het allerliefste wil? Waardoor blokkeer ik mezelf? Door het zelfonderzoek heb ik mezelf opnieuw leren kennen, heb ik mezelf kunnen veranderen en heb ik mooie stappen kunnen zetten. 

 

Miijzelf ontwikkelen geeft me energie. Naast de opleiding tot professioneel leefstijl trainer en de integrale leefstijlcoaching heb ik de leergang coachen op emoties en de opleiding stoppen met roken afgerond. Verder verdiep ik me in verslavingen in welke vorm dan ook (bv voeding, roken en ook de denk- en werkverslaving). Bovendien volg ik regelmatig workshops en cursussen zoals 'Je lichaam als raadgever', NLP, 'Ander leven', Stressgerelateerde klachten, 'De zin van ziek zijn' en 'De Sedona Methode' (loslaatmethode), geboorte in kaart en natuurcoaching.

 

Ik werk zowel thuis, buiten in de natuur en als op locatie. Op dit moment coach ik met name in de natuur. Het is zo heerlijk om letterlijk in bewegen te komen, vrij te ademen en de elementen van de natuur te gebruiken. Steeds weer verrassend hoe prachtig de natuur inzicht geeft. . 

 
Vraag je je af of ik je kan helpen? Stuur een app naar 06-24791363. We maken een belafspraak. Geheel vrijblijvend natuurlijk!