Stress / burnoutMARK Logo Square

  

Overmatig veel en lang stress ervaren kan leiden tot een burnout. Mogelijk werk je keihard, maar voel je je niet gezien, niet gehoord en niet begrepen. Anderen gaan over je grenzen, ook al geef je ze aan.  

 

Als jij te maken hebt met overmatige stress dan worstel je ongetwijfeld al langere tijd met klachten, maar vind je misschien dat je niet moet zeuren. Je hebt het immers goed en je kunt best nog even doorgaan, want dan is de klus, de opdracht geklaard of dan is er vakantie. Diep van binnen voel je een enorm verlangen naar rust. 

 

Heb jij vermoeidheidsklachten, stress of burnout, dan verdien je de aandacht. Jij verdient het om rust te krijgen en om gezien, gehoord en begrepen te worden. De fysieke klachten zitten in het lijf en het lijf, het hoofd, het hart en jouw ziel zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

 

Logo SOLK

 

Als re-integratiemanager, verzuimadviseur en leefstijlcoach heb ik honderden zieke mensen met (onverklaarbare) vermoeidheids- en pijnklachten gesproken. Bij doorvragen blijkt altijd dat er een vervelende periode aan het ziek worden is voorafgegaan. 

 

Ik heb het zelf ook ervaren.
Ik kreeg vermoeidheidsklachten, ik werd ziek en mijn ziekte werd chronisch, die niet te verklaren was. Ik sleepte me door de dag heen. Ik was moe en uitgeput. Ik leefde naar elk rustpunt toe. Ik worstelde, maar kwam niet meer vooruit. Ik streed om door te gaan en te overleven.

 

Na jaren zelfonderzoek werd ik me bewust van de stress door mijn eigen gedachten, overtuigingen en emoties. Stress had mijn lijf beschadigd en ziek gemaakt. Pas toen ik me dat realiseerde en het volledig accepteerde, kon ik mijn gedachten, emoties en de stress loslaten en werd ik beter.

 

Heel confronterend. Ik was (deels) verantwoordelijk voor mijn ziekte. Het goede nieuws was dat ik er zelf wat aan kon. Ik kon de regie pakken op mijn gezondheid en welzijn.

 

Met liefde en aandacht begeleid ik jou naar de bron van het probleem. Als je inzicht krijgt in de werkelijke innerlijke oorzaak, dan reageert het lichaam direct. De klachten nemen in heftigheid af of verdwijnen volledig.

 

  • Wil je eindelijk erkenning voor je vermoeidheidsklachten?
  • Wil je jezelf serieus gaan nemen?
  • Wil je gezien, gehoord en begrepen worden?
  • Wil je niet meer met de klachten leren leven?
  • Wil je meer dan het huishouden doen en op de bank liggen?
  • Ben je het zat dat anderen zeggen: ‘het zit tussen je oren’?
  • Wil je niet langer de vermoeidheid, stress en de pijn bestrijden, maar de oorzaak aanpakken?

 

Dan nodig ik je van harte uit om een vrijblijvende kennismakingsafspraak te maken.  

 

 

Voor wie? Voor iedereen die vermoeidheids- en/of stress klachten heeft, zich niet fit voelt, op welke manier dan ook en die de cirkel wil doorbreken; mensen die gemotiveerd zijn om met zichzelf aan de slag te gaan. Ik help je om jouw situatie, van dit moment, in kaart te brengen. Ik begeleid je om stil te staan bij jezelf, contact te maken met de signalen van je lijf, met je gedachten, je emoties, je gevoelens en je innerlijke kern. Jij hebt de regie over je eigen gezondheid en vitaliteit en ik begeleid je erbij.

 

Je kunt een app sturen naar 06-24791363 of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
We maken een belafspraak. Geheel vrijblijvend natuurlijk! 

  

Particuliere tarieven

* 1 coachsessie van 1,5 uur
* kosten 95,= euro (incl. BTW)

 

* vragenlijst vitaliteitscheck
* 6 intensieve sessies van 1,5 uur
* huiswerkopdrachten
* kosten 550,= (incl. BTW)

 

Ik werk voor particulieren en voor werkgevers. Vaak vergoeden werkgevers deze interventiekosten geheel of gedeeltelijk. Er is een nieuwe tendens gaande. Werkgevers raken steeds meer bekend met integrale leefstijl- en vitaliteitscoaching. Ze hechten waarde aan het integrale aspect en dat medewerkers zelf actief aan de slag gaan met hun eigen gezondheid en welzijn. Dit leidt tot het voorkomen of verkorten van ziekteverzuim en tot vitale duurzaam inzetbare medewerkers.