Rookvrij en Fitter logo

 

Wil je stoppen met roken en ben je al je pogingen zat?

Wil je rookvrij en energieker worden?

Ben je klaar met de stinkende sigaretten?

Wil je je niet meer schamen dat je je rookt?

Wil je frisser ruiken?

Wil je een grote kans op succes?

Wil je met anderen rookvrij en fitter worden?

Wil je rookvrij en energieker worden voor de rest van je leven?

Ben je gemotiveerd om onder professionele begeleiding aan de slag te gaan?

 

Dan is het tijd voor actie en ik help je graag met het programma Rookvrij en fitter. Het is een uniek stoppen-met-roken programma in combinatie met een positieve mindset en beweging (sporten is niet persé noodzakelijk).

 

We kunnen onszelf (onbewust) enorm tegenhouden met onze gedachten en overtuigingen om datgene te doen wat we graag willen. Door een positieve mindset en door aandacht te geven aan andere leefstijlthema's zoals beweging, stress, ontspanning en voeding vergroot je de kans op succes enorm. Je zult niet of nauwelijks last hebben van ontwenningsverschijnselen en de kans op gewichtstoename is heel beperkt. Als jij gemotiveerd bent is dit een hele fijne manier om rookvrij en fitter te worden. 

 

Mijn missie is om mensen rookvrij en fit te krijgen vanuit de wil (dus niet vanuit 'moeten' van de arts, de werkgever, de partner of wie dan ook). 

 

Mijn aanpak is dus zonder medicatie (champix en tabex wat ronduit gevaarlijk is) en zonder nicotinevervangende middelen (pleisters, kauwgom en mondspray of e-sigaret of vapen). Want, in mijn ogen, houd je jezelf compleet voor de gek. Je krijgt 'gewoon' nicotine binnen en het traject duurt onnodig lang en uit onderzoek blijkt dat na 1 jaar slechts 16% nog rookvrij is. 

 

Jij wilt toch vast een grotere kans op succes?! Dus doe het vanuit bewustwording en vanuit de wil. De innerlijke wil om rookvrij te worden. En uiteraard help ik jou bij deze mindset!

 

Hoe heerlijk is het om te kunnen zeggen: Ja, het is me gelukt! Ik ben Rookvrij geworden en ik heb het helemaal zelf gedaan. 

 

Graag coach ik je op een praktische manier om voor de rest van je leven rookvrij door het leven te gaan. Met kleine stapjes met vertrouwen naar het doel. Samen kijken we naar jouw vragen rondom stoppen met roken, zoals wanneer rookte je eerste sigaret, wat waren de omstandigheden, welke stoppogingen hebt je al ondernomen, wat ging goed, ben je een emotieroker of een gewoonteroker, wat zijn je valkuilen, hoe fit ben je op dit moment en welke stap kun je hierin zetten? 

 

We starten met een uitgebreide intake met het doornemen van de vragenlijst en daarna besluit je of je 3 individuele coachsessies of 6 groepsbijeenkomsten in 3 weken wilt. De coachsessies kunnen worden gecombineerd met Frech Air Walks, minimaal 3 weken lang 1 uur (rustig) wandelen. Ook als je je doel behaald hebt, dan mag je daarna gewoon kosteloos mee blijven lopen.

 

Ik coach vanuit huis, buiten en op locatie (met groepen). De wekelijkse Fresh Air Walks staan gepland op de woensdagavond van 19.30-20.30 uur in Apeldoorn, wijk Orden.

 

Dit erkende programma wordt door de meeste zorgverzekeraars volledig vergoed (DSW stelt aanvullende voorwaarden en Zorg en Zekerheid vergoedt het niet) en het gaat ook niet van het eigen risico af. Zo is het voor iedereen mogelijk om rookvrij te worden. 

 

Reviews:

  • 5 sterren ***** Peter
  • Goede begeleiding van Gerrita en ontspannen gesprekken. Ik raad het iedereen aan. Geert
  • Ik had het in eerste instantie niet verwacht .... maar heb via Rookvrij en Fitter en Gerrita voor elkaar gekregen om na 40 jaar rookvrij te worden. Ik zou het iedereen aanraden. Super goede ervaring mee. 
  • Ik ben zeer goed door Gerrita geholpen. Ben rookvrij en voel me prima. Bedankt!
  • Het programma Rookvrij en Fitter en Gerrita hebben mij goed geholpen! Je moet het natuurlijk zelf doen, maar de ondersteuning heb ik als bijzonder prettig en fijn ervaren. Inmiddels een half jaar rookvrij! ????

 

Gun je jezelf een rookvrij en fitter leven? Geef je dan NU op voor dit unieke programma. Vul het contactformulier rookvrij en fitter in en ik app je zo snel mogelijk om een belafspraak te maken.