home

stoppen met roken

Wil je stoppen met roken en ben je al je pogingen zat?

Wil je rookvrij en energieker worden?

Ben je klaar met de stinkende sigaretten?

Wil je je niet meer schamen dat je je rookt?

Wil je frisser ruiken?

Wil je een grote kans op succes?

Wil je met anderen rookvrij en fitter worden?

Wil je rookvrij en energieker worden voor de rest van je leven?

Ben je gemotiveerd om onder professionele begeleiding aan de slag te gaan?

 

Dan is het tijd voor actie en ik help je graag met het programma Rookvrij en fitter. Het is een uniek stoppen-met-roken programma in combinatie met beweging. Door meer te bewegen, zul je minder last krijgen van ontwenningsverschijnselen, je krijgt minder gewichtstoename en wordt energieker en fitter.

 

Graag coach ik je op een praktische manier om voor de rest van je leven rookvrij door het leven te gaan. Met kleine stapjes met vertrouwen naar het doel. Samen kijken we naar jouw vragen rondom stoppen met roken. Wat motiveert jou om te stoppen? Was zijn voor jou lastige situaties? Welke ondersteuning heb je nodig?

 

We starten met een uitgebreide intake en daarna besluit je of je 3 individuele coachsessies of 6 groepsbijeenkomsten wilt. De coachsessies worden gecombineerd met Frech Air Walks, minimaal 3 weken lang 1 uur (rustig) wandelen. Ook als je je doel behaald hebt, dan mag je daarna gewoon kosteloos mee blijven lopen.

 

Ik coach voornamelijk buiten in en met de natuur. De wekelijkse Fresh Air Walks staan gepland op de woensdagavond van 19.30-20.30 uur in Orden.

 

Dit erkende programma wordt door de meeste zorgverzekeraars 100% vergoed en het gaat ook niet van het eigen risico af.

 

Gun je jezelf een rookvrij en fitter leven? Geef je dan NU op voor dit unieke programma. Vul het contactformulier rookvrij en fitter in en ik app je zo snel mogelijk om een belafspraak te maken.